Beddelicious

Matraswijzer Resultaat

Lengte: 155-164

Op basis van uw lengte zou u toe kunnen met een bed dat minder lang is dan de standaard lengte van 200 cm die veel beddenmerken adviseren. Wilt u echt een korter bed, dan hebben wij met Beddelicious de mogelijkheid maatwerk te laten maken en daarmee een bed  te leveren op iedere gewenste lengte.
Let wel op, ook uw beddegoed zal dan aan de maat van uw bed moeten worden aangepast.

Lengte: 165-174

Op basis van uw lengte adviseren we u een bed van 190 cm lang. Dat is geen standaard maat, de meeste merken hanteren een maat van minimaal 200 cm. Daar heeft u dus ook de meeste keuze in. Wilt u echt een korter bed, dan hebben wij in ieder geval met Beddelicious de mogelijkheid maatwerk te laten maken en daarmee een bed  te leveren op iedere gewenste lengte, dus ook zeker 190 cm.

Lengte: 175-184

Op basis van uw lengte adviseren we u een bed van 200 cm lang. Dat is een standaard maat en daar heeft u dus ook de meeste keuze in. Wilt u daar toch van afwijken, dan hebben wij in ieder geval met Beddelicious de mogelijkheid maatwerk te laten maken en daarmee een bed  te leveren op iedere gewenste lengte.

Lengte: 185-194

Op basis van uw lengte adviseren we u een bed van 210 cm lang. Dat is tegenwoordig een standaard maat en daar heeft u dus ook de meeste keuze in. Wilt u daar toch van afwijken, dan hebben wij in ieder geval met Beddelicious de mogelijkheid maatwerk te laten maken en daarmee een bed  te leveren op iedere gewenste lengte.

Lengte: 195-204

Op basis van uw lengte adviseren we u een bed van 220 cm lang. Die lengte is bij veel merken niet mogelijk. In onze collectie hebben wij in ieder geval met Beddelicious de mogelijkheid bedden te laten maken van 220 cm en langer.

Lengte: 205-214

Op basis van uw lengte adviseren we u een bed van 230 cm lang. Een bed van dat formaat is maatwerk. Die lengte is bij de meeste merken niet mogelijk. In onze Beddelicious collectie hebben wij de mogelijkheid bedden te laten maken met niet-standaard lengtematen. Wij leveren dan ook regelmatig extra lange bedden voor de hele lange mens.

Lengte: 215-224

Op basis van uw lengte adviseren we u een bed van 240 cm lang. Een bed van dat formaat is maatwerk. Die lengte is bij de meeste merken niet mogelijk. In onze Beddelicious collectie hebben wij de mogelijkheid bedden te laten maken met niet-standaard lengtematen. Wij leveren dan ook regelmatig extra lange bedden voor de lange mens.

Lengte: 225-250

Een bed dat passend is voor uw lengte is maatwerk. Die lengte is bij de meeste merken niet mogelijk. In onze Beddelicious collectie hebben wij de mogelijkheid bedden te laten maken met niet-standaard lengtematen. Wij leveren dan ook regelmatig extra lange bedden voor de hele lange mens.

Stevigheid: SOEPEL

Op basis van de berekening zou een Soepel matras het beste bij u passen. Om de stevigheid van een matras te kunnen bepalen maken wij voor deze test gebruik van de bekende BMI-berekening. Uitgangspunt is altijd dat het matras uw ruggengraat over uw hele lijf goed ondersteunt. Uiteraard zijn meer factoren van belang bij de keuze voor de stevigheid van een matras. Het type matras (latex, pocketvering etc) heeft ook grote invloed op de mate van ondersteuning van uw lijf. Ieder type bed heeft ook weer mogelijkheden waarbij bijvoorbeeld extra zoneringen bepaalde delen van uw lijf extra ondersteunen.

Stevigheid: MEDIUM

Op basis van de berekening zou een Medium matras het beste bij u passen. Om de stevigheid van een matras te kunnen bepalen maken wij voor deze test gebruik van de bekende BMI-berekening. Uitgangspunt is altijd dat het matras uw ruggengraat over uw hele lijf goed ondersteunt. Uiteraard zijn meer factoren van belang bij de keuze voor de stevigheid van een matras. Het type matras (latex, pocketvering etc) heeft ook grote invloed op de mate van ondersteuning van uw lijf. Ieder type bed heeft ook weer mogelijkheden waarbij bijvoorbeeld extra zoneringen bepaalde delen van uw lijf extra ondersteunen.

Stevigheid: STEVIG

Op basis van de berekening zou een Stevig matras het beste bij u passen. Om de stevigheid van een matras te kunnen bepalen maken wij voor deze test gebruik van de bekende BMI-berekening. Uitgangspunt is altijd dat het matras uw ruggengraat over uw hele lijf goed ondersteunt. Uiteraard zijn meer factoren van belang bij de keuze voor de stevigheid van een matras. Het type matras (latex, pocketvering etc) heeft ook grote invloed op de mate van ondersteuning van uw lijf. Ieder type bed heeft ook weer mogelijkheden waarbij bijvoorbeeld extra zoneringen bepaalde delen van uw lijf extra ondersteunen.

Stevigheid: EXTRA STEVIG

Op basis van de berekening zou een Extra Stevig matras het beste bij u passen. Om de stevigheid van een matras te kunnen bepalen maken wij voor deze test gebruik van de bekende BMI-berekening. Uitgangspunt is altijd dat het matras uw ruggengraat over uw hele lijf goed ondersteunt. Uiteraard zijn meer factoren van belang bij de keuze voor de stevigheid van een matras. Het type matras (latex, pocketvering etc) heeft ook grote invloed op de mate van ondersteuning van uw lijf. Ieder type bed heeft ook weer mogelijkheden waarbij bijvoorbeeld extra zoneringen bepaalde delen van uw lijf extra ondersteunen.

Matrasbreedte: 80

Deze breedte wordt vaak gebruikt voor een bestaand ledikant, voor zowel een 1- persoons als een 2-persoons variant, waarbij de 2 persoons variant 2×80 is. Deze breedte matras is gebruikelijk bij een slaapkamer die qua afmeting aan de kleinere kant is. Wilt u dit matras gebruiken in een 2-persoons ledikant, maar dan ieder met een eigen matras? Dan hebben wij een oplossing voor de tussen naad die vervelend aan kan voelen. Wist u dat er ook matrassen zijn waarbij de zijkant ook voorzien is van een zachtere profilering, zodat u de randen niet voelt? Onze dealers kunnen u hier meer over vertellen.

Matrasbreedte: 90

Deze breedte is de meest verkochte breedte die er is, en is te gebruiken zowel in 1 persoons als in 2 persoons oplossingen. Deze breedte biedt ook in 2 persoons slaapoplossingen voldoende ruimte om u te bewegen. Deze breedte is zeer geschikt voor zowel volwassenen, als kinderen. Wilt u dit matras gebruiken in een 2-persoons ledikant, maar dan ieder met een eigen matras? Dan hebben wij een oplossing voor de tussen naad die vervelend aan kan voelen. Wist u dat er ook matrassen zijn waarbij de zijkant ook voorzien is van een zachtere profilering, zodat u de randen niet voelt? Onze dealers kunnen u hier meer over vertellen.

Matrasbreedte: 100

Deze breedte is geschikt voor een postuur met meer vormingen. heeft u bijvoorbeeld wat bredere schouders? Dan is die 10 cm extra comfortabeler. Maar ook voor standaard wat meer ruimte in bed is deze maat ook een ideale oplossing! Wilt u dit matras gebruiken in een 2-persoons ledikant, maar dan ieder met een eigen matras? Dan hebben wij een oplossing voor de tussen naad die vervelend aan kan voelen. Wist u dat er ook matrassen zijn waarbij de zijkant ook voorzien is van een zachtere profilering, zodat u de randen niet voelt? Onze dealers kunnen u hier meer over vertellen.

Matrasbreedte: 120

Deze breedte is geschikt voor iemand die graag van een groot 2-persoons bed wilt veranderen in een kleinere maat die wat knusser ligt. Of een veel voorkomende situatie bij studenten. Die over het algemeen in een kleinere ruimte een gecombineerde leefruimte moeten creeren. Deze maat wordt niet gebruikt voor een 2-persoonsoplossing. Onze dealers kunnen u hier meer over vertellen.

Matrasbreedte: 140

Deze breedte is geschikt voor iemand die graag van een groot 2-persoons bed wilt veranderen in een kleinere maat die wat knusser ligt. Of een veel voorkomende situatie bij studenten. Die over het algemeen in een kleinere ruimte een gecombineerde leefruimte moeten creeren. Deze maat wordt niet gebruikt voor een 2-persoonsoplossing. Onze dealers kunnen u hier meer over vertellen.

Matrasbreedte: 160

Deze breedte is geschikt voor iemand die graag een 2-persoons bed wilt aanschaffen. Een slaapsituatie voor zowel 1 als 2 personen. De maat wordt vaak gekozen voor kleinere slaapkamers waar minder ruimte is voor een groot 2-persoonsbed. Een matras van 160 cm breed bestaat uit twee kernen die geleverd kunnen worden in 1 hoes. Geen last van een vervelende naad, maar wel de kern die bij uw slaapsituatie past. Onze dealers kunnen u hier meer over vertellen.

Matrasbreedte: 180

Deze breedte is de meest verkochte breedte die er is voor 2 personen, is geschikt voor iemand die graag een 2-persoons bed wilt aanschaffen met net even iets meer ruimte en comfort. De maat wordt vaak gekozen voor grote slaapkamers waar voldoende ruimte is voor een groot 2-persoonsbed. Een matras van 180 cm breed bestaat uit twee kernen die geleverd kunnen worden in 1 hoes. Geen last van een vervelende naad, maar wel de kern die bij uw slaapsituatie past. Onze dealers kunnen u hier meer over vertellen.

Matrasbreedte: 200

Deze breedte is een van de minst verkochte breedte die er is voor 2 personen, is geschikt voor iemand die graag een 2-persoons bed wilt aanschaffen met veel extra ruimte en comfort. Breng u veel tijd in bed door, gezellig met de hele familie? Dan is deze maat de ideale oplossing! De maat wordt vaak gekozen voor bovengemiddeld grote slaapkamers waar voldoende ruimte is voor een extra groot 2-persoonsbed. Een matras van 200 cm breed bestaat uit twee kernen die geleverd kunnen worden in 1 hoes. Geen last van een vervelende naad, maar wel de kern die bij uw slaapsituatie past. Onze dealers kunnen u hier meer over vertellen.

Favoriete lighouding: Rug

U hebt aangegeven dat u een rugslaper bent. Rugslapen is een slaaphouding waarbij uw lichaam optimaal verdeeld wordt over de matras. Van belang is dat de matras de contouren van het lichaam kan volgen, dit betekent dat de heupen voldoende kunnen wegzakken en de lende juist opgevuld wordt en ondersteuning krijgt.

Favoriete lighouding: Zij

U hebt aangegeven dat u een zijslaper bent. Bij het zijslapen is het van belang dat de schouder en heupen vodoende ruimte krijgen in de matras. Heeft u brede schouders? Dan is het mogelijk bij de matrassen van Beddelicious een extra elastische schouderzone toe te voegen om het comfort in zijligging te verhogen.

Favoriete lighouding: Buik

U hebt aangegeven dat u een buikslaper bent. Buikslapen kan veel spanning geven op de onderrug en nekwervels. Wanneer u op de buik zou willen blijven slapen adviseren wij een steviger slaapcomfort dan bij zij- en rugslapers. Dit heeft te maken met de ondersteuning die een steviger matras biedt in de regio van de onderrug.

Verstelbare bodem: Ja

U hebt aangegeven dat u een verstelbare bodem wilt. Dat is heel goed mogelijk. Waar u rekening mee moet houden is dat u matras 10cm langer moet zijn dan de lengte die de matraswijzer aanwijst. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met een van onze dealers.

Verstelbare bodem: Nee

U hebt aangegeven dat u geen verstelbare bodem wilt. Was dat wel het geval, dan had de lengte van het matras 10cm langer moet zijn dan de lengte die de matraswijzer aanwijst. heeft u toch interesse in een verstelbaar bed, neem dan contact op met een van onze dealers.

Beddelicious

De matraswijzer

Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht?