Beddelicious

Over ons

”Elke seconde, iedere minuut, dag voor dag..”

..werken wij aan instelbare
slaapoplossingen om iedereen jarenlang een gezonde nachtrust op maat te kunnen bieden. Zodat jij iedere nacht goed en comfortabel slaapt en je je ook iedere dag optimaal voelt.

Instelbaarheid

Elk mens is uniek. De een heeft brede schouders, de ander forse heupen. Ieder figuur is anders en heeft een andere ondersteuning nodig. Daarom vond Beddelicious het tijd voor op maat gemaakte slaapoplossingen. Het resultaat: een collectie boxsprings en matrassen die volledig afgestemd kunnen worden op jouw lichaam.

Frisheid

Vrijwel alle matrassen en boxsprings zijn voorzien van afneembare hoezen, welke reinigbaar zijn. Zo blijft niet alleen je bed altijd fris en schoon, maar is dit ook ideaal wanneer je last hebt van allergieën.

De 3D drukverdeler zorgt voor een optimale drukverdeling en ventilatie waardoor je matras schoner en frisser blijft.

 

Design

De Beddelicious boxsprings en bedmodellen zijn helemaal naar je eigen, individuele smaak samen te stellen.

De ruime keuze in stoffen en kleuren, hoofdborden, pootjes en andere accessoires zorgen er voor dat je het bed van je dromen helemaal zelf kunt bepalen.

Beddelicious

Onze feiten op een rijtje

Wist je dat Beddelicious…?

18

Unieke boxsprings heeft

6

Verschillende matrassen verkoopt

24

Dealers heeft die Beddelicious verkopen door heel Nederland

100+

Fysiotherapeuten heeft opgeleid om een passend Beddelicious systeem bij slaapklachten te adviseren

450

Blocks System combinaties kan maken

1e

samenwerking heeft met de enige slaapfysiotherapeut van Nederland

Plus of min?

Het teken staat symbool voor de uitgebreide instelbaarheid en aanpasbaarheid van de Beddelicious producten. Een stevige heupzone of toch even iets zachter?

Een hoog hoofdbord of juist een strakke designvorm? Dit alles voor een individueel, aangepast slaapcomfort en een optimale nachtrust! Heerlijk!

Beddelicious

De matraswijzer

Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht?