Alle nieuws

Beddelicious ondersteunt Team SD Worx

Onlangs is een samenwerking ondertekend voor vier jaar tussen Team SD Worx en Beddenspecialist.nl voor de ondersteuning van de wielrensters met de instelbare Beddelicious producten. De prestaties van Team SD Worx in het voorjaar, winst in Omloop het Nieuwsblad, Strade Bianchi, Gent-Welvegem en de Ronde van Vlaanderen, laten zien op welk niveau de ploeg nu al zit. Dat belooft wat voor het resterende seizoen.   

Topsport bedrijven en comfortabel slapen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Het fysieke herstel na een prestatie zit vooral in het eerste deel van de nacht. Dat een juist matras en kussen hierbij een grote rol spelen in de slaapkwaliteit is evident”, legt SlaapFysio Hidde Hulshof uit. De recente samenwerking bestaat dan ook uit het aanbieden van zes toplaag matrassen en kussens voor het professionale vrouwenteam van SD Worx. De dikke toplaag matras is volledig gezoneerd voor een betere ondersteuning. De Beddelicious Adjuzztable kussens hebben drie lagen en kunnen vanaf 7 cm tot een hoogte van maar liefst 14 cm worden aangepast tot het meest ideale, individuele slaapcomfort. De hoogwaardige slaapproducten worden vervoerd in een speciale truck, die meereist op hun meerdaagse trainingen en races om vervolgens te worden uitgerold in hun hotelkamers.          

Gunnen aan team

In 2021 zette Anna van der Breggen een punt achter haar imposante carrière.

“In mijn periode als wielrenster heb ik persoonlijk ervaren wat het écht betekent om goed en comfortabel te slapen op mijn volledig ingestelde Beddelicious Blocks M500 matras met eigen kussen. Nu in mijn rol als ploegleidster gun ik mijn ploeggenoten deze ervaring als geen ander. Ik weet dat de slaapproducten en de aanpak van Beddenspecialist geweldig zijn. Daarom ben ik zeer blij met deze langdurige samenwerking”

Anna van der Breggen, teamleidster SD Worx

“Wij vinden het heel goed dat de impact van een niet goede slaapsituatie door team SD Worx wordt erkend én herkend. Wij dragen graag ons steentje bij om de slaapsituatie bij het SD Worx team te optimaliseren en daarmee een omgeving te creëren om de sportieve prestaties te kunnen verhogen.”

Maarten Stoffels, directeur Beddenspecialist.nl

Volgende stap Een volgende stap van de sleepsupplier is om het slaapgedrag van de toprensters ook in de privé-sfeer in kaart te brengen. Dit betekent professionele, zorgvuldige metingen afnemen met de SlaapID-slaapmeting door SlaapFysio Hidde Hulshof van Beddenspecialist.nl. “Het levert een schat aan informatie op en geeft inzicht om zowel op fysiek als cognitief gebied verbeteringen aan te brengen. Kortom, de rensters mogen straks ook rekenen op individuele begeleiding – indien nodig – als het gaat om beter slapen.”

Elena Cecchini, Roxane Fournier, Chantal Blaak en Demi Vollering in shirt Team SD Worx 2022. Foto: Raymond Kerckhoffs
Beddelicious

De matraswijzer

Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht?